Naročniki, ki izberejo Dami storitve d.o.o. se zavedajo pomembnosti dokumentov tudi, ko le-ti potrebujejo odvoz na uničenje.

Z izbiro vozila se naročniku prilagodimo tako po količini prevzemne dokumentacije kot tudi možnega dostopa do prevzemnega mesta. Ne glede na izbiro vozila protokol izvedbe ostane nespremenjen.

Odvoz omogoča naročniku brezskrben transport njegove poslovne/občutljive dokumentacije iz mesta prevzema do mesta uničenja, saj je naše vozilo opremljeno s sledilno napravo in protivlomnim sistemom.

Dami kombi

Kombi vozilo je zaradi svoje višine primerno za prevzem dokumentacije pri naročnikih v garažnih hišah, kleteh oz.tam, kjer zaradi omejitve višine z ostalimi tovornimi vozili prevzem ni možen. Kombi ima preklopno nakladalno ploščad za lažjo in hitrejšo manipulacijo ter izvedbo same storitve.

Ob odvozu naročnik prejme

  • prevzemnico, ki je podlaga za izstavitev fakture;
  • izjavo prevoznika, ki jamči varen transport dokumentacije od imetnika dokumentacije do mesta uničenja;
  • opcija: naročnik lahko na prošnjo pridobi kodo za dostop sledenju vozila pri konkretni storitvi odvoza kar mu omogoča sledenje pošiljki ‘real time’.

Kombi vozilo ima veljavno dovolilnico MOL za dostavo na območja za pešče.

Tovorno vozilo omogoča odvoz večjih količin dokumentacije, dokumentacije že pripravljene na prevzem na paletah, ipd.

 

Z zanesljivim voznim parkom pokrivamo naročnike po celotni Sloveniji.

 

Back to Top

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več.