Varna embalaža za zbiranje dokumentacije

Če podjetje zbira občutljive dokumente v običajnih pisarniških koših za papir je problematično slediti poti teh dokumentov. V času od oddaje papirnatega dokumenta v pisarniški koš do prevzema s strani izvajalca odvoza, kot navsezadnje pri samem postopku reciklaže, je velika možnost zlorabe podatkov, ki jih dokument vsebuje, saj ima dostop do teh podatkov sleherni uslužbenec izvajalca odvoza oz.reciklaže. Po prevzemu se tak papir obdela po klasičnem postopku predelave brez storitve uničenja. Papir – dokument- je podvržen fazi stiskanja- baliranja, kjer je še vedno velika možnost restavriranja podatkov na papirju.

Občutljiva dokumentacija ne sodi v odprto kartonsko škatlo pod pisalno mizo ali na hodniku, saj običajne škatle ne nudijo nobene varnosti pred nepooblaščenim razkritjem podatkov na dokumentu.

varni_zbirnik2

Back to Top

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več.