REŠITEV št.1: ponujamo vam izbiro primerne varne zbirne embalaže za odlaganje – zbiranje dokumentacije

REŠITEV št.2: odvoze dokumentacije opravljamo z uporabo varnih vozil z možnostjo dostopne kode do sledenja vozilu z Izjavo prevoznika, ki jo prejmete pred izvedbo odvoza

REŠITEV št.3: uničenje na industrijskih napravah visoke zmogljivosti, ki zagotavljajo stopnjo uničenja po novem standardu DIN 66399 P-3 do nerazpoznavnosti, kjer nastane zrezan dokument- konfet v velikosti največ 320mm2. Stopnja P-3 zagotavlja varnostno uničenje za nosilce podatkov z občutljivimi in zaupnimi podatki. Imetnik dokumentacije je lahko prisoten pri sami storitvi uničenja. Potrdilo o uničenju se izda po opravljeni storitvi.

REŠITEV št.4: iznos, odvoz ter uničenje dokumentacije izvajmo a z zanesljivim in preverjenim kadrom, usposobljenim za upravljanje z dokumenti in pridobljenim certifikatom izdanem s strani Arhiva RS, izvedbo prevzema se pri rednih naročnikih v pogodbenem sodelovanju v največji možni meri izvede s stalnim osebjem, kar pozitivno vpliva na občutek varnosti pri končnem uporabniku-imetniku dokumentacije. Hkrati vzdržujemo visok nivo poslovne kulture preko rednega obveščanja strank o novostih, spremljamo zadovoljstvo strank ter ohranjamo diskretnost z neobjavljanjem podatkov naročnikov storitev.

Kolikšen strošek predstavlja storitev najema varne embalaže, odvoza ter uničenja dokumentov za konkretnega imetnika občutljive dokumentacije pri Dami storitve d.o.o.?

Naš odgovor je kratek a jasen:

‘Bistevno manj kot bi vas stal uničen ugled podjetja ter omajano zaupanje poslovnih partnerjev.’

Back to Top

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več.