Portfelj naših storitev se je v letih dela na področju uničevanja enakomerno razporedil v različne spektre delovanja. Ponosni smo, da se na nas obračajo subjekti iz

  • Gospodarskega sektorja
  • bančnega sektorja
  • zdravstvenega sektorja
  • javne uprave (finančne institucije, zavarovalnice, ambasade, zavodi,…)
  • sistemov arhiviranja ter
  • vsa podjetja, ki želijo varno uničiti občutljive dokumente in prepoznajo naše prednosti.

Tudi v nadalje se bomo trudili, da ohranjamo visok nivo izvedenih storitev.

Bisnode

dami-aaa-2017
dami-storitve-boniteta-2018
Poslovni subjekt DAMI STORITVE d.o.o. po analizah za leto 2019 spada v 9,6 % najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji ter se tako uvršča v najvišji razred AAA in to že tretje leto zapored, kar nas uvršča med zlata bonitetno odlična podjetja. V Sloveniji je v letu 2019 med vsemi 176.466 registriranimi podjetji, zlato bonitetno odličnost doseglo zgolj 12.214 podjetij oziroma samo 6,9% vseh podjetij v Sloveniji. Gre za prestižno edicijo zlate bonitetne odličnosti in najvišje možno priznanje poslovne odličnosti, ki jo družba Bisnode AB podeljuje na evropski ravni.

Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji, tako strankami, kupci, dobavitelji, kot tudi zavarovalnicami, bankami ter drugimi poslovnimi partnerji. Certifikat je evropsko priznan in razpoznaven.

Back to Top

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več.