Pravno obvestilo

Kopiranje vsebine spletne strani je prepovedano oz.dovoljeno z izrecnim pisnim dovoljenjem Dami storitve d.o.o. Dami storitve d.o.o. si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila in ne prevzema odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.

Pri oddaji povpraševanja preko spletnega obrazca nam zaupate svoje osebne podatke, ki jih uporabljamo izključno v te namene. Podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše osebne podatke prek tega spletnega mesta zbiramo ob izpolnitvi obrazca povpraševanja.

Upravljavec vaših osebnih podatkov je Dami storitve d.o.o., Beričevo 2c, 1262 Dol pri Ljubljani, PE Mengeš Topole 51d,1234 Mengeš.

Spletno mesto uporablja tudi piškotke. Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da to spletno mesto nastavi piškotke na vašem računalniku ali mobilni napravi.

Back to Top

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več.