Varno uničimo vaše dokumente. Za vedno.

Naše podjetje od leta 2009 izvaja strokovno uničenje dokumentacije kot tudi odvoze gradiva na uničenje, kateremu je pretekel rok hrambe. Storitve smo v letu 2015 ter 2016 nadgradili z dvema moduloma varne embalaže za zbiranje dokumentacije (varna embalaža).

Strokovno ekipo sestavlja usposobljen tim zaposlenih ter nekaj zunanjih izvajalcev. Podjetje odlikuje fleksibilnost ter hiter odzivni čas.

Zaposleni se udeležujejo izobraževanj na področju upravljanja z arhivskim in dokumentarnim gradivom, s čimer se krepi odgovornost in strokoven nivo izvajanja storitve.

Vemo kaj delamo. In to delamo s ponosom.

portretna slika direktorDamjan Smodiš, direktor
Energičen, vztrajen, inventiven. Veliko mu pomeni družina.
Ceni odkritost in odprt poslovni dialog.
Z dovolj samozavesti in poguma je iz uspešnega predelovalnega podjetja, kjer si je v desetletju pridobil in utrdil vodstvene sposobnosti, leta 2008 prešel na samostojno podjetniško pot.
Vedno nove ideje ter pozitiven odnos strank ga vodita v nove projekte.
Back to Top

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več.