Namen uporabe varnega zabojnika:

  • za uporabnike z občasno potrebo po enkratnem odvozu večje količine gradiva s pretečenim rokom hrambe na uničenje;
  • po uspešni izvedbi skeniranja dokumentacije (interno v podjetju ali pri zunanjem izvajalcu), ko se izvirnik ne potrebuje več;
  • predlog: v kombinaciji z uporabo varnih zbirnikov, kjer so le ti locirani po etažah za zbiranje redne poslovne dokumentacije, v prostoru arhiva ali prostorih za ostale odpadke v kleti pa uporabite še varni zabojnik, kjer zbirate večje količine gradiva do našega prevzema na uničenje.

VARNOSTNI ELEMENT: Varnostna ključavnica zagotovi varno zbiranje dokumentov do prevzema.

Prednosti varnega zabojnika:varni zabojniki

  1. možna izbira velikosti

120l (Dx GxV): 48 x 54 x 95 cm oz.

240l (DxGxV):58 x 70 x 105 cm

z različno kapaciteto zbrane dokumentacije

  1. robustna PVC dvokolesna izvedba
  2. kolesa omogočajo zelo enostavno manipuliranje
  3. prilagojen pokrov z možnostjo uporabe v dveh variantah (odprti pokrov-vnos polnih registratorjev; zaprti pokrov- vnos dokumenta skozi režo v pokrovu, naknadno se pokrov zapre)
  4. varnostna ključavnica

Storitev z varnimi zabojniki se izvaja glede na enkratno naročilo ali pogodbeno na daljši rok, kjer so zabojniki dani naročniku v najem.

Strankam se pri enkratnih naročilih lahko omogoči predhodna dostava varnih zabojnikov, ki jih ima na uporabi za sortiranje gradiva za določen čas (po dogovoru) brezplačno.

Za vsa vprašanja se obrnite na info@dami-storitve.si in z veseljem vam bomo posredovali informativno ponudbo.

storitev prevzema z varnimi zabojniki transport varnih zabojnikov

Back to Top

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več.